Hoofdpagina
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika
Edit Trip

Atlas van de Wereld: Wereld

Atlas van de Wereld: Wereld. Op deze pagina ziet u de lijst met landen en enkele basisinformatie over de mensen en de economie van Wereld.

Hoofdpagina - Wereld

Kies een plaats

Klik of tik naar een land of een andere bestemming in de onderstaande lijst. Op deze manier kom je rechtstreeks op de pagina van het land of het gebied dat je hebt geselecteerd. Daar vindt u gedetailleerde informatie over het land, de kaart, vlag enz.

Europa, Azië, Australië & Oceanië, Afrika, Noord-Amerika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika

Download uw gratis Atlas of World

Download deze Atlas of World - e-book hier gratis. Kies het gewenste formaat: epub, mobi of pdf en download het naar uw computer, smartphone, tablet, enz. Op deze manier kunt u de Atlas of world op elk moment gebruiken, zelfs als u offline bent. In het gratis e-boek vindt u informatie over de meeste landen van de wereld, hun kaarten, vlaggen enz. De inhoud is hetzelfde in de pdf, epub en mobi. Klik hier en begin met downloaden:

epub - mobi - pdf


Informatie over Wereld

Our World is Earth, the third planet at the star Sun. The planet revolves around the Sun in 365.26 days. Earth formed about 4 billion years ago. About 71% of the surface of the Earth is covered with water, 29% of the surface is land, mostly continents. Earth is the only inhabited planet we know so far.

Onze Atlas van de Wereld biedt informatie over 271 landen van Wereld. Deze landen dekken 128,287,268 vierkante kilometer land en 7,389,102,289 mensen leven er in. Wat de economie van Wereld betreft, is de samenvatting van het bbp van al deze landen $ 79,583,796,410,000. Is dit bedrag hoog of laag? Als je het niet zeker weet, kijk dan naar dit aantal - BBP per persoon. Het zegt meer over hoeveel product mensen hier produceren. Het BBP per hoofd van de bevolking is $ 10,770 in Wereld. Je kunt gemakkelijk naar alle continenten van de wereld kijken en het bbp daarin vergelijken.

Kaart van Wereld


©2018-2024 iWorldAtlas.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de iWorldAtlas.com website en bescherming van de privacy