Hoofdpagina
Europa
Azië
Australië & Oceanië
Afrika
Noord-Amerika
Centraal-Amerika
Zuid-Amerika
Edit Trip

Atlas van de Wereld: Noord-Amerika

Atlas van de Wereld: Noord-Amerika. Op deze pagina ziet u de lijst met landen en enkele basisinformatie over de mensen en de economie van Noord-Amerika.

Hoofdpagina - Noord-Amerika

Kies een plaats

Klik of tik naar een land of een andere bestemming in de onderstaande lijst. Op deze manier kom je rechtstreeks op de pagina van het land of het gebied dat je hebt geselecteerd. Daar vindt u gedetailleerde informatie over het land, de kaart, vlag enz.


Informatie over Noord-Amerika

The North America is part of the Americas, often called just America. In the modern era the America was discovered in 1492. The indigenous peoples were then replaced by immigrants, mostly from Europe.

Onze Atlas van de Wereld biedt informatie over 6 landen van Noord-Amerika. Deze landen dekken 22,351,427 vierkante kilometer land en 486,958,376 mensen leven er in. Wat de economie van Noord-Amerika betreft, is de samenvatting van het bbp van al deze landen $ 22,149,634,300,000. Is dit bedrag hoog of laag? Als je het niet zeker weet, kijk dan naar dit aantal - BBP per persoon. Het zegt meer over hoeveel product mensen hier produceren. Het BBP per hoofd van de bevolking is $ 45,486 in Noord-Amerika. Je kunt gemakkelijk naar alle continenten van de wereld kijken en het bbp daarin vergelijken.

Kaart van Noord-Amerika


Gratis e-book - Atlas van de wereld: Wilt u de informatie over alle landen van de wereld altijd bij u hebben? Download onze gratis Atlas of World - e-book nu - hier - in mobi, epub of pdf.

©2018-2024 iWorldAtlas.com
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van de iWorldAtlas.com website en bescherming van de privacy