Hovedside
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika
Edit Trip

Atlas av Verden: Jersey

Atlas av Verden: Jersey. På denne siden kan du se kartet, landflagget og mange detaljerte opplysninger om folket, historien og økonomien til Jersey.

Hovedside - Europa - Jersey

Informasjon om Jersey

Her kan du finne online valgt informasjon om geografi, innbyggere, regjeringen, økonomien og historien til Jersey. Inkludert er valgt statistikk, oversiktskart og detaljert kart over Jersey. (Noen tekster på denne siden blir automatisk oversatt, så oversettelsen kan være unøyaktig. Vi jobber med bedre oversettelse akkurat nå.) Men la oss starte med landflagget Jersey her:

Jersey - Oversikt:

Hva bør du vite om Jersey? La oss starte med dette: Jersey og de andre Kanaløyene representerer de siste restene av den middelalderske Dukedom of Normandy som holdt sving i både Frankrike og England. Disse øyene var den eneste britiske jorden okkupert av tyske tropper i andre verdenskrig. Bailiwick of Jersey er en britisk kroneavhengighet, men er ikke en del av Storbritannia eller EU. Den britiske regjeringen er imidlertid konstitusjonelt ansvarlig for sitt forsvar og sin internasjonale representasjon.

Geografi av Jersey

Hvor på kloden er Jersey? Plasseringen av dette landet er Vest-Europa, øy i den engelske kanalen, nordvest for Frankrike. Totalt areal på Jersey er 116 km2, hvorav 116 km2 er land. Så dette er ganske lite land. Hvordan kunne vi beskrive terrenget i landet? På denne måten: forsiktig rullende vanlig med lave, robuste fjell langs nordkysten.. Det laveste punktet på Jersey er Engelske kanalen 0 m, det høyeste punktet Les Platons 136 m. Og klimaet er temperert; milde vintre og kule somre,.


Innbyggere av Jersey

La oss se hvor mange mennesker bor i Jersey. Nummeret er: 98,840 (7/2017 anslag). Så ikke så mange mennesker bor her. Hvem bor her? Jersey 46,4%, Britisk 32,7%, Portugisisk / Madeiransk 8,2%, Polsk 3,3%, Irsk, Fransk og andre hvite 7,1%, Andre 2,4% (2011 est.). Hva er språkene i Jersey? Engelsk 94,5% offisiell), portugisisk 4,6%, annen 0,9% (2001 folketelling). Og religioner: protestantisk (anglikansk, baptist, congregational ny kirke, metodist, presbyterian), romersk-katolsk. Hvor gammel er folk i gjennomsnitt? 38 år. Vi må legge til at dette tallet er medianen - så en halvdel av folket er eldre enn dette, en halv er yngre. Og hva er deres forventede levetid (ved fødselen)? Dette: 81.9 år. Hvor bor folk i Jersey? Her: ganske jevn fordeling; ingen bemerkelsesverdige trender. De store byområdene av Jersey er: dette er ukjent.

Regjeringen og økonomien av Jersey

Hovedstaden Jersey er helhelie og regjeringen type parlamentarisk demokrati (Assembly of the States of Jersey); en kroneavhengighet av den britiske. La oss ta en titt på de administrative divisjonene - ingen (britisk kroneavhengighet); Det er ingen førstegangs administrative divisjoner som definert av den amerikanske regjeringen, men det er 12 menigheter; Grouville, Saint Brelade, Saint Clement, Saint Helier, Saint John, Saint Lawrence, Saint Martin, Saint Mary, Saint Ouen, Saint Peter, Saint Savior, og Trinity. Når det gjelder økonomien til Jersey, er viktige industriprodukter turisme, bank og finans, meieri, elektronikk. Viktige landbruksprodukter er Poteter, blomkål, tomater; biff, meieriprodukter. De viktigste eksportvarene er lys industrielle og elektriske varer, meieri storfe, matvarer, tekstiler, blomster og de viktigste eksportpartnerne er dette er ukjent. De viktigste importvarene er maskiner og transportutstyr, produserte varer, matvarer, mineralbrensel, kjemikalier og de viktigste importpartnerne er dette er ukjent. Hvor rik er Jersey og hvor rik er folk i dette landet? Det viktigste tallet her er BNP per innbygger (PPP): $49,500 (2015 anslag). Dette betyr at folk er rike i gjennomsnitt her. La oss legge til at dette betyr bruttonasjonalprodukt per person, som omregnes med hensyn til den relative prisen på lokale varer og tjenester. Og enda et viktig nummer - befolkning under fattigdomsgrensen: ukjent%.


Kart over JerseyGratis e-bok - Atlas of world: Vil du ha informasjonen om alle land i verden alltid med deg? Last ned vår gratis Atlas of World - e-bok nå - her - i mobi, epub eller pdf.

©2018-2021 iWorldAtlas.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for iWorldAtlas.com nettstedet og personvern


Tweet