Hovedside
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika
Edit Trip

Atlas av Verden: Saint-Pierre og Miquelon

Atlas av Verden: Saint-Pierre og Miquelon. På denne siden kan du se kartet, landflagget og mange detaljerte opplysninger om folket, historien og økonomien til Saint-Pierre og Miquelon.

Hovedside - Nord-Amerika - Saint-Pierre og Miquelon

Informasjon om Saint-Pierre og Miquelon

Her kan du finne online valgt informasjon om geografi, innbyggere, regjeringen, økonomien og historien til Saint-Pierre og Miquelon. Inkludert er valgt statistikk, oversiktskart og detaljert kart over Saint-Pierre og Miquelon. (Noen tekster på denne siden blir automatisk oversatt, så oversettelsen kan være unøyaktig. Vi jobber med bedre oversettelse akkurat nå.) Men la oss starte med landflagget Saint-Pierre og Miquelon her:

Saint-Pierre og Miquelon - Oversikt:

Hva bør du vite om Saint-Pierre og Miquelon? La oss starte med dette: Først bosatt av franskmenn i tidlig 1700-tall, representerer øyene den eneste gjenværende vestige av Frankrikes engang store nordamerikanske eiendeler. De oppnådde status som en oversjøisk samling i 2003.

Geografi av Saint-Pierre og Miquelon

Hvor på kloden er Saint-Pierre og Miquelon? Plasseringen av dette landet er Nord-Nord-Amerika, øyer i Nord-Atlanterhavet, sør for Newfoundland (Canada). Totalt areal på Saint-Pierre og Miquelon er 242 km2, hvorav 242 km2 er land. Så dette er ganske lite land. Hvordan kunne vi beskrive terrenget i landet? På denne måten: meste ufruktbar stein. Det laveste punktet på Saint-Pierre og Miquelon er Atlanterhavet 0 m, det høyeste punktet Morne de la Grande Montagne 240 m. Og klimaet er kaldt og vått, med betydelig tåke og tåke ; vår og høst er ofte blåsig, for det.


Innbyggere av Saint-Pierre og Miquelon

La oss se hvor mange mennesker bor i Saint-Pierre og Miquelon. Nummeret er: 5,533 (7/2017 anslag). Så ikke så mange mennesker bor her. Hvem bor her? Basker og Bretons (franske fiskere). Hva er språkene i Saint-Pierre og Miquelon? Fransk (offisiell). Og religioner: romersk-katolsk 99%, annen 1%. Hvor gammel er folk i gjennomsnitt? 46.5 år. Vi må legge til at dette tallet er medianen - så en halvdel av folket er eldre enn dette, en halv er yngre. Og hva er deres forventede levetid (ved fødselen)? Dette: 80.6 år. Hvor bor folk i Saint-Pierre og Miquelon? Her: fleste av befolkningen er funnet på Saint Pierre Island; et lite bosetning ligger på nordenden av Miquelon Island. De store byområdene av Saint-Pierre og Miquelon er: Saint-pierre (hovedstad) 5.000 (2014).

Regjeringen og økonomien av Saint-Pierre og Miquelon

Hovedstaden Saint-Pierre og Miquelon er Saint-Pierre og regjeringen type parlamentarisk demokrati (territoriale råd); oversjøisk samling av Frankrike. La oss ta en titt på de administrative divisjonene - ingen (territorial oversjøisk samling av Frankrike); notat - det er ingen førstegangs administrative divisjoner som definert av den amerikanske regjeringen, men det er to kommuner i andre rekkefølge - Saint Pierre, Miquelon. Når det gjelder økonomien til Saint-Pierre og Miquelon, er viktige industriprodukter fiskeforedling og tilførsel base for fiskeflåten; turisme. Viktige landbruksprodukter er Grønnsaker; fjærfe, storfe, sauer, griser; fisk. De viktigste eksportvarene er fisk og fiskeprodukter, soyabønner, dyrefoder, mollusker og krepsdyr, rev og minkeskinn og de viktigste eksportpartnerne er dette er ukjent. De viktigste importvarene er kjøtt, klær, drivstoff, elektrisk utstyr, maskiner, byggematerialer og de viktigste importpartnerne er dette er ukjent. Hvor rik er Saint-Pierre og Miquelon og hvor rik er folk i dette landet? Det viktigste tallet her er BNP per innbygger (PPP): $34,900 (2006 anslag). Dette betyr at levestandarden er god her. La oss legge til at dette betyr bruttonasjonalprodukt per person, som omregnes med hensyn til den relative prisen på lokale varer og tjenester. Og enda et viktig nummer - befolkning under fattigdomsgrensen: ukjent%.


Kart over Saint-Pierre og MiquelonGratis e-bok - Atlas of world: Vil du ha informasjonen om alle land i verden alltid med deg? Last ned vår gratis Atlas of World - e-bok nå - her - i mobi, epub eller pdf.

©2018-2021 iWorldAtlas.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for iWorldAtlas.com nettstedet og personvern


Tweet