Hovedside
Europa
Asia
Australia & Oseania
Afrika
Nord-Amerika
Mellom-Amerika
Sør-Amerika
Edit Trip

Atlas av Verden: De amerikanske jomfruøyene

Atlas av Verden: De amerikanske jomfruøyene. På denne siden kan du se kartet, landflagget og mange detaljerte opplysninger om folket, historien og økonomien til De amerikanske jomfruøyene.

Hovedside - Mellom-Amerika - De amerikanske jomfruøyene

Informasjon om De amerikanske jomfruøyene

Her kan du finne online valgt informasjon om geografi, innbyggere, regjeringen, økonomien og historien til De amerikanske jomfruøyene. Inkludert er valgt statistikk, oversiktskart og detaljert kart over De amerikanske jomfruøyene. (Noen tekster på denne siden blir automatisk oversatt, så oversettelsen kan være unøyaktig. Vi jobber med bedre oversettelse akkurat nå.) Men la oss starte med landflagget De amerikanske jomfruøyene her:

De amerikanske jomfruøyene - Oversikt:

Hva bør du vite om De amerikanske jomfruøyene? La oss starte med dette: Danskerne sikret kontroll over de sørlige Jomfruøyene i Saint Thomas, Saint John, og Saint Croix i det 17. og begynnelsen av det 18. århundre. Sukkerrør, produsert av afrikansk slavearbeid, kjørte øyas økonomi i det 18. og det 19. århundre. I 1917 kjøpte USA de danske bedrifter som hadde hatt økonomisk nedgang siden avskaffelsen av slaveri i 1848. Den 6. september 2017 passerte orkanen Irma over de nordlige Jomfruøyene i Saint Thomas og Saint John og forårsaket alvorlig skade på strukturer, veier, flyplassen på Saint Thomas, kommunikasjon og strøm. Mindre enn to uker senere passerte orkanen Maria over øya Saint Croix i sør-jomfruøyene som forårsaket betydelig skade med kraftige vind og flomregner.

Geografi av De amerikanske jomfruøyene

Hvor på kloden er De amerikanske jomfruøyene? Plasseringen av dette landet er Karibien, øyene mellom Karibiskehavet og Nord-Atlanterhavet, øst for Puerto Rico. Totalt areal på De amerikanske jomfruøyene er 1,910 km2, hvorav 346 km2 er land. Så dette er ganske lite land. Hvordan kunne vi beskrive terrenget i landet? På denne måten: meste kupert til robust og fjellaktig med lite flatt land. Det laveste punktet på De amerikanske jomfruøyene er karibisk hav 0 m, det høyeste punktet krone fjell 474 m. Og klimaet er subtropisk, temperert av østlige handelsvind, relativt lav luftfuktighet, liten sesongmessig temperaturvariasjon; regntiden september til novembe for det.


Innbyggere av De amerikanske jomfruøyene

La oss se hvor mange mennesker bor i De amerikanske jomfruøyene. Nummeret er: 107,268 (7/2017 anslag). Så ikke så mange mennesker bor her. Hvem bor her? Svart 76%, hvit 15,6%, asiatisk 1,4%, andre 4,9%, blandet 2,1%. Hva er språkene i De amerikanske jomfruøyene? Engelsk 71,6%, spansk eller spansk kreolsk 17,2%, fransk eller fransk kreolsk 8,6%, andre 2,5% (2010 est.). Og religioner: Protestant 59% (Baptist 42%, Episcopalian 17%), romersk-katolsk 34%, andre 7%. Hvor gammel er folk i gjennomsnitt? 41 år. Vi må legge til at dette tallet er medianen - så en halvdel av folket er eldre enn dette, en halv er yngre. Og hva er deres forventede levetid (ved fødselen)? Dette: 79.4 år. Hvor bor folk i De amerikanske jomfruøyene? Her: Mens den totale befolkningstettheten i hele øyene er relativt lav, forekommer konsentrasjoner rundt Charlotte Amalie på St. Thomas og Christiansted på St. Croix. De store byområdene av De amerikanske jomfruøyene er: Charlotte Amalie (hovedstad) 52 000 (2014).

Regjeringen og økonomien av De amerikanske jomfruøyene

Hovedstaden De amerikanske jomfruøyene er Charlotte Amalie og regjeringen type Presidentdemokrati; et selvstyrende territorium i USA. La oss ta en titt på de administrative divisjonene - ingen (territorium i USA); Det er ingen førstegangs administrative divisjoner som definert av den amerikanske regjeringen, men det er 3 øyer i andre rekkefølge; Saint Croix, Saint John, Saint Thomas. Når det gjelder økonomien til De amerikanske jomfruøyene, er viktige industriprodukter turisme, ur samling, rom destillasjon, konstruksjon, legemidler, elektronikk. Viktige landbruksprodukter er Frukt, grønnsaker, sorghum; Senepol storfe. De viktigste eksportvarene er Rum og de viktigste eksportpartnerne er dette er ukjent. De viktigste importvarene er matvarer, forbruksvarer, byggematerialer og de viktigste importpartnerne er dette er ukjent. Hvor rik er De amerikanske jomfruøyene og hvor rik er folk i dette landet? Det viktigste tallet her er BNP per innbygger (PPP): $36,100 (2013 anslag). Dette betyr at levestandarden er god her. La oss legge til at dette betyr bruttonasjonalprodukt per person, som omregnes med hensyn til den relative prisen på lokale varer og tjenester. Og enda et viktig nummer - befolkning under fattigdomsgrensen: 28.9% (2002 anslag).


Kart over De amerikanske jomfruøyeneGratis e-bok - Atlas of world: Vil du ha informasjonen om alle land i verden alltid med deg? Last ned vår gratis Atlas of World - e-bok nå - her - i mobi, epub eller pdf.

©2018-2024 iWorldAtlas.com
Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler for iWorldAtlas.com nettstedet og personvern